Securitas Technology använder cookies för att förbättra webbplatsen och dess funktioner. Vi sparar ingen personlig data genom cookies.

Nej Ja

Vi lyssnar för att lära

I mer än sextio år har vi arbetat för att skapa säkra miljöer för våra uppdragsgivare. Vi har upplevt hur behoven förändrats och genom att noga lyssna på våra kunder har vi alltid kunnat ligga i framkant för att möta deras ofta unika säkerhetsbehov.

Våra kunder finns i alla sektorer, i alla storlekar och i alla områden – från den stora internationella handelskedjan till det lilla kontoret på landsbygden. Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna.

Navet för våra tjänster är vår Säkerhetscentral – där våra kunders säkerhet hanteras och nya tjänster ständigt utvecklas. Många av våra kunder uppskattar också de utbildningar och analystjänster vi erbjuder.

Välkommen till Securitas Technology
– vi lyssnar på dig.

Läs mer på vår Hemsida Om Oss | Securitas Technology

Ett internationellt säkerhetsföretag


Securitas Technology, en del av Securitas, är en global leverantör av integrerade lösningar och tjänster för säkerhet, hälsa och trygghet. Securitas Technology är en pålitligleverantör av innovativ SaaS-teknik världen över, sömlös installation och integration, tillförlitligt underhåll, övervakning dygnet runt och insiktsfulla analyser. Vi styrs av vår vision att bygga säkrare, hälsosammare och effektivare miljöer för alla. Vi finns i 14 europeiska länder med över 6 000 medarbetare och 200 000 kunder, med fler än 200 kontor globalt, varav cirka 30 kontor i Sverige, har vi ett världsomspännande nätverk och finns alltid nära. I Sverige hittar du oss och våra Partner från Kiruna i norr till Ystad i söder.

 

Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.